Vårdgivare

Med referenser från stora kunder som hela landsting och sjukhus till mindre mottagningar med enskilda användare kan ni vara trygga i valet av InfoSolutions som motor i er hantering av remisser och svar.

Med våra produkter LabPortalen och BrevPortalen kan vi ge er en lösning där ni helt slipper papperssvar och manuell hantering av remisser och andra patientbrev.


LabPortalen

LabPortalen Logo

LabPortalen är vår webbaserade remiss- och svarsmodul. Den ger dig en enkel och underhållsfri tjänst där du kan skapa beställningar elektroniskt till alla våra anslutna laboratorier och röntgenmottagningar. Har ni ett journalsystem så integrerar vi det med vår svarsmodul, remissmodul eller hela LabPortalen. Har ni inget system så kan ni med fördel använda LabPortalen som en fristående webbtjänst där ni kan logga in säkert för att se på svar och skapa elektroniska remisser. Du kan också välja att låta LabPortalen skicka dig information om att nya provsvar inkommit, eller att provsvar med patologisk markör inkommit. Dessa utskick kan du få på både e-post och via SMS. Perfekt för dig med få provsvar eller dig som vill snabbt få information om viktiga provsvar. Lär dig mer om LabPortalen

BrevPortalen

Med BrevPortalen kan du skicka patientbrev elektroniskt. Du slipper direkta kostnader för porto och kuvertering och du får direkt en högre kvalitet utan manuell hantering.

Genom vår elektroniska lösning kan vi förmedla stora volymer brev till ett tryckeri med avancerad utrustning anpassad för utskrifter och kuvertering. Detta gör att vi kan hålla en låg kostnad per brev. Ni slipper manuell hantering och frigör resurser. Genom den webbaserade administrationssidan får ni större kontroll över era volymer. Allt till en lägre kostnad.

Referenser

Vi har närmare 400 olika organisationer som vi förser med en lösning för remisser och svar​. Allt från små organisationer med enstaka användare upp till hela landsting med tusentals användare. Våra användare skickar och tar emot tusentals remisser och svar varje dag i vårdens olika processer från specialistmottagning till vårdcentral och företagshälsovård. Se våra referenser

Integrationsmöjligheter

LabPortalen är en remiss- och svarsmodul som är stabil, enkel och underhållsfri och InfoSolutions har lång erfarenhet av våra kunders verksamhet. Allt fler journalsystemleverantörer ser fördelarna med att låta en specialist inom remisser och svar bygga just den komponenten. Vår produkt LabPortalen konkurrerar inte med journalsystemen, utan ger dem helt nya verktyg. LabPortalen är kontrollerad och godkänd av våra anslutna laboratorier och röntgen som i sin tur kontrolleras av SWEDAC. Dessutom är LabPortalen en CE-märkt produkt.

Letar du efter ett journalsystem? Titta gärna här för att se vilka system vi är integrerade med idag.

Upplever du att ditt journalsystem behöver en uppdatering inom remiss- och svar?
Be din leverantör titta på vår webbsida och höra av sig till oss.