Partner

InfoSolutions arbetar gärna med andra företag för att nå den absolut bästa produkt och nytta för kunden. De flesta av våra produkter går lätt att integrera med journalsystem och labbsystem.

Söker du en samarbetspartner?

Våra system integreras lätt med journalsystem och kan ge allt från endast en lättanvänd remissmodul, till en komplett modul för alla typer av remisser och svar. Till dig som är journalsystemleverantör erbjuder vi färdiga integrationer med laboratorier och röntgen.
Vi anpassar gränssnittet efter ditt system – allt validerat och klart. Givetvis är våra remiss- och svarsmoduler CE-märkta.

Representerar du ett företag som tillverkar röntgeninstrument, laboratoriesystem, laboratorieinstrument eller något annat inom hälso- och sjukvården?
Hör av dig till oss. Vi är mycket intresserade att hitta samarbeten som gör våra kunders vardag ännu enklare och effektivare. ​

Kontakta oss och starta en dialog

Genom samarbeten kommer vi fortare framåt och kan leverera större kundnytta. InfoSolutions är ett litet företag, snabbt och anpassningsbart. Hungrigt efter nya idéer och utmanande visioner. Vi har lång erfarenhet av IT inom vården och många nöjda kunder. Ta kontakt med oss så skapar vi den framtid vi vill ha, tillsammans!

Alex Stendahl, VD

Kontakta:
Alex Stendahl, VD

Telefon & SMS: 08 511 85993
epost: alex@InfoSolutions.se


 

Våra partners för labb-och journalsystem