Uppgradering av LabPortalen och eRemiss


Placeholder

Uppgradering av LabPortalen och eRemiss

I kvällens uppdatering av LabPortalen och eRemiss kommer fler olika nya funktioner och lösningar. Många av dessa är bakom kulisserna och bara några är synliga för våra användare. Bland annat kommer följande funktioner:

Arbetet med etikettskrivare kommer nu vara lättare och kommer dessutom bara hanteras av Administratörerna på respektive organisation. Funktionen är byggd för att hjälpa användaren genom att alltid erbjuda hjälp-texter vid varje steg, tryck bara på i så får du hjälp. Självklart finns även vår support tillgänglig, precis som tidigare, om ni behöver stöd.

Dessutom kan vi nu erbjuda en ny utskriftsmetod för etikettskrivarna. En metod som inte innebär att användarna behöver kontrollera varken Java, ActiveX eller ändra inställningar i webbläsaren. Metoden heter ServerPrint och är stabilare och lättare att arbeta med. Fråga gärna oss på supporten om ni behöver hjälp att flytta över till ServerPrint.

Slutligen så kommer provtagare nu kunna ändra provtagningstiden innan remissen skickas. Detta underlättar för provtagare som förbereder sitt arbete innan provtagning eller som missat att skicka remissen.

Under kvällen kommer uppdateringen ske och vi vill då uppmärksamma användare att störningar i systemet kan förekomma mellan 18:00-20:00. Självklart finns vi på supporten om det är något ni undrar över.

Varma hälsningar

Support & Kundrelationer, InfoSolutions